Dakrenovatie Brabant

Dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen?

Wist u dat het plaatsen van zonnepanelen extra voordelig kan als dat tegelijkertijd met een reparatie of dakrenovatie uitgevoerd wordt? Veel kosten zitten in manuren en materieel. is uw dak aan vervaningin toe of moet er een significantie dakreparatie uitgevoerd worden. dan heeft u deze kosten maar een keer.

Van der Heijden is gespecialiseerd in beide aspecten. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om dakreparaties en dakrenovaties. maar ook plaatsen wij zonnepanelen vakkundig op ieder dak. Zowel op hellende als op platte daken plaatsen we zonnepanelen.

 

De beste kwaliteit zonnepanelen

Van der Heijden installeert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen en kiest voor het Suntech model STP3200S-20/Wfhb Hypro. Een efficient en veel toegepast zonnepaneel dat 320 Wp per stuk oplevert, hetgeen overeenkomt met 288 kWh per jaar.

Deze zwarte zonnepanelen geven een neutrale luxe uitstraling aan uw pannendak of plat dak. Dit type zonnepaneel heeft de beste prijs/prestatie verhouding van alle zonnepanelen die momenteel leverbaar zijn.

 

Zonnepanelen besparen gemiddeld € 600 per jaar!

Naast een directe besparing op uw energiekosten van gemiddeld € 600 per jaar bieden zonnepanelen nog meer financiële voordelen. Zo kunt u de btw op zonnepanelen als aftrekpost voor uw inkomstenbelasting opgeven. De btw is namelijk fiscaal aftrekbaar en dat levert u als nel een extra besparing van 21% op.

Veel gemeentes stimuleren de aanschaf van zonnepanelen door subsidie te verlenen. Deze regelingen zijn per gemeente verschillend en gelden ook nog in 2020. Van der Heijden adviseert u graag over de aanschaf en montage van zonnepanelen op uw pannendak of plat dak. Samen bespreken we de mogelijkheden en combineren het plaatsen van zonnepanelen direct met (groot) onderhoud, reparatie of renovatie van uw pannendak of plat dak.

Neem vandaag nog contact op en vraag een vrijblijvende offert op via ons contactformulier of bel met 06-10154627

 

 

Vraag nu een gratis offerte aan