nokvorst renovatie regio brabant

Nokvorst renovatie regio Brabant

Nokvorsten zijn bij oudere huizen in de regio Brabant vaak met cementspecie vastgelegd, In deze specielaag zullen, door weersinvloeden, scheuren en barsten komen. Hierdoor is uw nokvorst op den duur aan vervanging toe.

Nokvorst met cementen afdichting.

Deze optie wordt voornamelijk gebruikt bij monumentale panden, die we veel tegenkomen in Brabant. De bovenste rij dakpannen wordt schoongemaakt en voorzien van een nieuwe cementlaag. Hierna kunnen de oude nokvorsten weer terug worden geplaatst.

Nokvorsten met ventilerende nok.

Tijdens de renovatie van uw de nokvorst van uw dak worden oude nokvorsten verwijderd en vervangen. In de nieuwe nokvorsten zitten ventilatie sparingen waardoor het onderliggende dak meer wordt geventileerd. Een toepassing die wij als dakdekker in de regio Brabant al vaak hebben toegepast.

Nokvorsten repareren met Flexim dakpasta.

Bij het gebruik van Flexim dakpasta worden de bovenste dakpannen in de Flexim dakpasta gedrukt zodat deze weer goed aansluiten. op deze manier ontstaat er een waterdichte afdichting die bestand is tegen alle weersinvloeden. Iedere eventuele lekkage is direct opgelost.

(wij repareren ook nokvorsten in gelderland)

Vraag nu een gratis offerte aan