dakreparatie brabant

Dak reparatie in regio Brabant

Een kapot dak is erg vervelend en kan flink wat schade veroorzaken. Defecten ontstaan vaak door achterstallig onderhoud, ouderdom of door storm. Van der Heijden is gespecialiseerd in het repareren, herstellen en vervangen of renoveren van zowel platte als schuine daken en aanverwante zaken in geheel Brabant.

Heeft uw te maken met een lekkage of ander probleem met uw dak. Of wilt u uw dak ge√Įnspecteerd hebben? Neem dan contact met ons op, zodat we u vakkundig van dienst kunnen zijn.

U kunt bij ons terecht voor:

U kunt van ons de hoogste kwaliteit verwachten. Onze medewerkers denken en handelen oplossingsgericht en pragmatisch. Wij kijken naar de beste oplossing en zeker niet naar de duurste of goedkoopste. Onze aanpak is gebaseerd op een persoonlijke, klantvriendelijke benadering.

Van der Heijden kiest bewust voor kwaliteit en duurzaamheid en werkt met vakkundige mensen, professionele materialen en gereedschappen.

Als we de dak reparatie voor u mogen uitvoeren dan spreken we de prijs van te voren duidelijk af, zodat er geen verrassingen achteraf komen.

(wij werken ook in de regio Gelderland)

Vraag nu een gratis offerte aan