dakrenovatie regio brabant

24/7 spoedservice bij lekkage aan uw dak in regio Brabant

Uw dak lekt, wat nu?

Bij lekkage van uw dak belt u zo snel mogelijk onze spoedservice. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en staat in (in de regio Brabant) in een mum van tijd bij u op de stoep. Lekkage kan door diverse omstandigheden ontstaan. Zo kunnen er dakpannen van uw dak zijn afgewaaid, waardoor het naar binnen regent. Of uw verouderde platte dak is gescheurd.

Een lekkage kan op lange duur veel schade aanrichten aan vloeren, muren, plafonds en zelfs de inboedel. Zorg dus voor zo spoedig mogelijk herstel.

Bel ons direct bij lekkage

Uiteraard zorgt Van der Heijden Dak en Renovatie met onze lekkage spoedservice ervoor dat uw lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Klanten uit de regio Brabant kunnen ons dan ook dag en nacht bellen. Wij zijn direct te bereiken en staan binnen 24 uur met een specialist voor de deur.

Lekkage aan uw dak is snel opgelost

Nadat u ons heeft gebeld via 06-10154627 (24/7 bereikbaar) geeft u de schade aan ons door. U spreekt met ons een tijd af wanneer onze dakdekker bij u langskomt. Hij gaat direct op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing om de lekkage aan uw dak snel op te lossen. Misschien is een noodreparatie van uw dak nodig, anders maken we een afspraak voor een reparatie van uw dak op korte termijn.

Ook in het een weekend en in de vakanties is onze dakreparatie service 24 uur per dag bereikbaar.

Bel nu: